Asistenta lui Dan Capatos în emisiunea "Un show păcătos" de la Antena 1, Bianca Drăguşanu a avut parte de o intrare specială în platou. Invitatul permanent Mircea N. Stoian a adus-o în braţe din culise pe fosta blondă a lui Bote.
http://www.libertatea.ro/usr/thumbs/thumb_575_x_288_0-298513-bianca_dragusanu_gips_bun.jpgBianca a lămurit încă o dată povestea accidentului pe care l-a suferit. "Joi noaptea am primit un mesaj de la o prietenă care fusese părăsită de soţul ei şi m-am dus la ea, în Drumul Taberei, pentru că se simţea rău. Ca să intru în scara blocului a trebuit să merg printre câteva maşini şi m-am lovit de nişte fiare care erau acolo şi am căzut. Piciorul nu este fracturat dar am avut un hematom uriaş şi mi s-a pus un gips de 5 kilograme, îmi putea afecta şi coloana", a mărturisit Bianca.
http://www.libertatea.ro/usr/thumbs/thumb_589_x_328_0-298508-bianca_dragusanu_gips_2.jpg
Întrebată dacă Adrian Cristea, fotbalistul lui Dinamo, a fost alături de ea, Bianca a răspuns afirmativ. "Cristea a fost alături de mine în toată această perioadă", a spus Drăguşanu.http://www.libertatea.ro/usr/thumbs/thumb_591_x_302_0-298507-bianca_dragusanu_gips.jpg

date marți, 12 octombrie 2010

0 comentarii to “11 OCTOMBRIE: Bianca Drăguşanu, adusă în braţe în emisiunea "Un show păcătos"”

Leave a Reply:

LASA MESAJUL TAU AICI.
PENTRU O SIMPLITATE MAI MARE ALEGETI DIN LISTA MODUL "NUME / ADRESA URL"

STIRI MONDENE, SOCIALE, TOT CE ESTE IMPORTANT SI TE INTERESEAZA!