Drept la țintă

http://cms.kanald.ro/system/modules/ro.kanald.website.content/resources/images/bg_dlt.jpg

Din 18 octombrie, Mădălin Ionescu va fi prezent pe micile ecrane, la Kanal D, cu show-ul "Drept la țintă”, care se va difuza de luni până vineri, de la orele 16.45.

"Drept la țintă” va fi o emisiune magazin în care vor fi tratate la cald cele mai proaspete informaţii ale zilei, subiecte originale şi exclusivităţi, intrigi şi controverse pe cazuri de interes naţional. Nu vor lipsi subiectele incitante, personajele mondene ale momentului, vedete surprinse în ipostaze nemaîntâlnite şi rubrici inovatoare pentru acest gen de emisiune.

Mădălin Ionescu va da startul noii sale emisiuni de la Kanal D, "Drept la țintă”, fiind susţinut de echipa sa formată din jurnalişti cu experienţă, pentru care creativitatea şi sursele nu prezintă limite şi care, la fel ca Mădălin, nu sunt la prima încercare de a transforma într-un real succes un proiect cu o concurenţă uriaşă.

Mădălin Ionescu: "Drept la ţintă - este o emisiune care combină experienţa şi cunoştinţele în materie de televiziune pe care eu şi echipa mea le-am acumulat de-a lungul timpului, dar care va aduce inovaţie şi reinventare. "Drept la țintă” va fi o alternativă de divertisment la emisiunile deja prezente pe piaţă şi îi invit pe telespectatori să descopere surprizele unui nou produs marca Mădălin Ionescu, la Kanal D, din 18 octombrie, de la orele 16.45."

date vineri, 15 octombrie 2010

0 comentarii to “18 OCTOMBRIE: Madalin Ionescu incepe noua emisiune la Kanal D”

Leave a Reply:

LASA MESAJUL TAU AICI.
PENTRU O SIMPLITATE MAI MARE ALEGETI DIN LISTA MODUL "NUME / ADRESA URL"

STIRI MONDENE, SOCIALE, TOT CE ESTE IMPORTANT SI TE INTERESEAZA!