Inregistrarea emisiunii-eveniment ramasa in istoria televiziunii dupa a doua inchidere a televiziunii supra-numite a poporului!
 http://www.churry-burry.ro/images/stories/news/octombrie-2010/da-diaconescu-jenifer-rush.jpg
Înainte de concertul pe care urmează să îl susţină pe 17 noiembrie, începând cu ora 19.00, la Sala Palatului din Bucureşti, cântăreaţa Jennifer Rush spune că îşi doreşte să înveţe măcar câteva cuvinte în română, limbă pe care o consideră foarte grea si pentru acest fapt va participa la show-ul de pe Otv- Dan Diaconescu Direct.
*JENNIFER RUSH NU A DORIT SA SEMNEZE ADEZIUNEA DE INTRARE IN PARTIDUL POPORULUI.

“Limba română este foarte dificilă. Nu seamănă cu nicio altă limbă. Pot înţelege italiana, spaniola, germana, dar româna... Câteodată am impresia că înţeleg ceva, dar mă înşel.” a declarat artista cu origini americano-germane.

http://capitalismpepaine.files.wordpress.com/2010/07/dan_diaconescu.jpg
http://www.click.ro/bbtcontent/clipping/CLIIMA20101017_0004/1.jpg
La concertul de la Sala Palatului, artista va cânta atât piese de pe noul său album, „Now Is The Hour”, lansat anul acesta, cât şi piesa care a făcut-o celebră, „The Power Of Love” şi cu care a câştigat titlul de „Cea mai bine vândută melodie a unei artiste solo, din istoria muzicii pop britanice", Cartea Recordurilor acordându-i aceasta distincţie în anul 1985.
Piesa a cunoscut, de-a lungul timpului, mai multe variante de interpretare, printre care şi cea a româncei Eva Kiss, care a realizat după ea coverul „Puterea dragostei”.
Pentru concertul din Romînia, Jennifer Rush îl are ca invitat special pe Francesco Napoli, interpretul cunoscutei piese „Marina!” dar si pe Ianna.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEirF4xVAv3KfeNNKSRrDWtzceF1D8HIlYEREshuPnPznICsoy4QJaj-29f102o2cnPXMZxClsXVRpZbfqluigOnZayB1RXW5zkPD5cwpoukw6g1yKw8er_nA6vhBBCr8XlicUIw8FNTLgFo/s1600/Ianna+%E2%80%93+All+I+Ever+Wanted+2010+video+nou+cu+versuri+superbe.png
Biletele la concert se găsesc la casieria Sălii Palatului, în magazinele Diverta, Muzica Store, Librăria Eminescu şi online pe: www.biletoo.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro si www.ticketpoint.ro. Preţurile biletelor variază în funcţie de categorii, după cum urmează:
  • V.I.P. – 250 lei
  • Categoria I - 200 lei
  • Categoria II - 175 lei
  • Categoria III - 150 lei
  • Categoria IV - 100 lei
  • Categoria V - 50 lei

date vineri, 15 octombrie 2010

0 comentarii to “16 OCTOMBRIE: Jennifer Rush in direct si in exclusivitate la Dan Diaconescu”

Leave a Reply:

LASA MESAJUL TAU AICI.
PENTRU O SIMPLITATE MAI MARE ALEGETI DIN LISTA MODUL "NUME / ADRESA URL"

STIRI MONDENE, SOCIALE, TOT CE ESTE IMPORTANT SI TE INTERESEAZA!