1 NOIEMBRIE:http://assets.acasatv.ro/assets/acasatv/2010/10/31/image_galleries/2978/ioana-maria-moldovan-vreau-sa-ma-reinventez-sa-las-in-urma-suspiciunile-legate-de-cancerul-de-piele-foto_1.jpg

IOANA MARIA MOLDOVAN ARE CANCER DE PIELE

Dupa ce a trecut printr-o perioada grea, in care viata a pus-o la incercare, prezentatoarea “ Povestirilor adevarate ” a venit in platoul colegilor sai, Cabral si Mircea Solcanu sa le povesteasca despre drama prin care a trecut.
Ioana Maria Moldovan a rasuflat usurata dupa ce a aflat rezultatul ultimelor analize medicale care i-au aratat ca este sanatoasa si a lasat in urma suspiciunile legate de cancerul de piele.
Prezentatoarea “Povestirilor adevarate” a fost extrem de emotionata si a avut cateva momente in care era sa dea drumul la lacrimi, asta pentru ca emotiile devenisera coplesitoare.

Mai multe detalii adaugate in februarie 2011...

27 OCTOMBRIE:Este mereu cu zâmbetul pe buze şi extrem de optimistă. Dar norii negri s-au abătut şi asupra Ioanei Maria Moldovan. Prezentatoarea tv a fost surprinsă de paparazzii de la Ciao pe când ieşea dintr-un centru medical.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgJxANvTL-W3PfR_0wOlmj-SPbCt5S5hYnwVtIpt7gd44D9mjqWCZWu-iKE6ksR6H5Kh9X4LcAMErAOLrk3-yfVHuf-tD0Qe5dpBjeyFSe6LIKh0CQFd4-tH625aiqWBCtFElwVgrGbytlX/s400/ioana+maria+moldovan2-+look+nou-2.jpg



Abătută şi tristă, vedeta şi-a studiat seria de analize chiar în faţa uşii, iar ceea ce citea nu avea deloc darul să îi aducă zâmbetul pe buze. Contactată telefonic de ziariştii de la revista citată, Ioana nu a dat tocmai o veste bună. „Da, sunt suspectă de cancer de piele. Sper să vă dau veşti mai bune, cât de curând”.
În plus, ştirista intenţionează să nu mai apară o vreme la televizor, în încercarea de a duce la bun sfârşit lupta grea care pare să înceapă pentru ea.

(Sursa: www.vdtonline.ro)
************************************************************************************
ALTE STIRI:
*ASTAZI VA FI VOTATA MOTIUNEA DE CENZURA

*Geoana: Eram mai optimist in urma cu cateva zile in privinta sanselor motiunii. PSD a strans 2,5 milioane de semnaturi pentru caderea Guvernului
*Basescu: Procedura de adoptare a legilor trebuie modificata pentru a nu se repeta situatia micsorarii TVA si neimpozitarii pensiilor
*Dan Diaconescu a adunat in Partidul Poporului 442,754 de membrii

date marți, 26 octombrie 2010

0 comentarii to “27 OCTOMBRIE 2010 IOANA MARIA MOLDOVAN SUSPECTA DE CANCER DE PIELE”

Leave a Reply:

LASA MESAJUL TAU AICI.
PENTRU O SIMPLITATE MAI MARE ALEGETI DIN LISTA MODUL "NUME / ADRESA URL"

STIRI MONDENE, SOCIALE, TOT CE ESTE IMPORTANT SI TE INTERESEAZA!