http://www.libertatea.ro/usr/thumbs/thumb_861_x_445_4202-196453-anastacia.jpg
Anastasia Lazariuc se va casatori, anul viitor, cu iluzionistul Leonard Iozefini. Dovedind ca dragostea nu are varsta, soacra lui Ion Ion Tiriac a decis sa-si oficializeze relatia pe care o are de cinci ani cu mai tanarul iluzionist. Anastasia are 57 de ani, iar Leonard este cu zece ani mai tanar.

Surse apropiate celor doi au afirmat, ca acestia s-au mutat deja impreuna, intr-o vila cocheta, cu o curte imensa, din Capitala.
http://www.ziaresireviste.ro/images/upload/articol/img_articol29452.jpg
Leonard este fiul celebrului Iozefini si ii mosteneste talentul tatalui sau. Apare in diverse spectacole din tara si este unul dintre cei mai apreciati artisti ai genului.

Anastasia a mai fost casatorita cu un compozitor din Chisinau si a avut o relatie cu Mihai Constantinescu, pe care l-a cunoscut prin '90. Au fost cam sase ani impreuna, dar s-au despartit si nu prea mai au relatii amiabile. In ultima vreme, nu s-a mai auzit nimic despre ea, dar a revenit cu un nou album, anul acesta, care s-a bucurat de o buna primire din partea publicului.

Ea a facut publica dragostea pe care i-o poarta lui Iozefini in primavara, la emisiunea "Conferinta de presa" (Antena 2), unde nu a mai contenit cu laudele la adresa iubitul ei: "Era foarte important sa gasesc o persoana care sa ma accepte asa cum sunt, cand vreau sa ma izolez, sa tac, sa ma lase in pace, cand vreau sa vorbesc, sa ma inteleaga si il iubesc pe acest om pentru simplul fapt ca ma accepta si ca imi este alaturi si ma ajuta foarte mult. El intelege ca noi artistii suntem altfel si ca avem ritmul nostru", a povestit solista, plina de entuziasm.
http://apropomagazin.md/wp-content/uploads/2010/06/6_-foto-click.ro_.jpg

date vineri, 15 octombrie 2010

0 comentarii to “14 OCTOMBRIE: Anastasia Lazariuc se mărită”

Leave a Reply:

LASA MESAJUL TAU AICI.
PENTRU O SIMPLITATE MAI MARE ALEGETI DIN LISTA MODUL "NUME / ADRESA URL"

STIRI MONDENE, SOCIALE, TOT CE ESTE IMPORTANT SI TE INTERESEAZA!