http://www.paginademedia.ro/wp-content/uploads/2012/05/Eurovision-1024x682.jpg
Mandinga


Romania participa anul acesta la Eurovision, cu toate ca se vehicula un buget de austeritate la televiziunea romana. Oricum neprezentarea Romaniei in concursul muzical nu ar fi fost o asa mare rusine, pentru ca tari cu potential financiar mult mai ridicat decat noi au hotarat deja sa nu mai participe din cauza posibilitatii adancirii si mai mult in criza economica...

La nivel organizatoric insa, Romania a adaugat etapa in care piesele vor fi ascultate live, in fata juriului de specialitate pentru ca dezastrul de anul trect cand sunetul "s-a intrerupt" doar in casca Elenei de la Mandinga (ceilalti participanti neavand nici macar o problema... nici macar babutele acelea de au reprezentat Rusia nu au avut asa trac si probleme precum interpreta noastra).
Babutele din Rusia
Astfel ca esecul de anul trecut al neexperientei, va fi acest an minimalizat, insa se poate ca drept consecinta sa trimitem un reprezentant din vechea garda, cu voce buna, dar cu melodii babesti care nu vor fi votate de nimeni in strainatate...dupa modelul Engelbert Humperdinck care anul trecut nu a primit mai mult de un vot, cu toate ca era un titan al muzicii internationale, fiind pe acelasi podium cu Elvis Presley.

Engelbert Humperdinck

date luni, 14 ianuarie 2013

0 comentarii to “Romania participa si anul acesta la Eurovision - solutia sa nu ne mai facem de ras: Piesele vor fi interpretate live pe negativ in fata juriului!”

Leave a Reply:

LASA MESAJUL TAU AICI.
PENTRU O SIMPLITATE MAI MARE ALEGETI DIN LISTA MODUL "NUME / ADRESA URL"

STIRI MONDENE, SOCIALE, TOT CE ESTE IMPORTANT SI TE INTERESEAZA!