Un titlu destul de explicativ, pentru ca, intradevar trebuie precizat cine a fost Dan Mihaescu pentru nu era o personalitate mondena, sau un alt fel de "vedeta" cum se practica in zilele de astazi.

Dan Mihăescu a fost unul dintre cei mai prolifici scenariști de televiziune, scenetele lui fiind scrise pentru toți marii actorii români, printre cele mai cunoscute fiind momentele cu Toma Caragiu sau Dem Rădulescu. A colaborat cu nume mari ale televiziunii, precum Tudor Vornicu, Valeriu Lazarov și Titus Munteanu.

http://jurnalul.ro/thumbs/big/2013/01/25/scrisoare-de-adio-pentru-dan-mihaescu-18442543.jpg
A fost o personalitate extrem de importanta asa ca cei care doresc sa ii aduca un ultim omagiu o vor putea face in data de 26 ianuarie 2013 la sediul Televiziunii Române, începând cu ora 13.00, dar si  duminica 27 ianuarie intre orele 10:00-20:00. Marele personalitati dispar rand pe rand si sper ca cei care vin din urma sa aiba inteligenta, puterea si creativitatea incat sa lase ceva in urma... caci de non-valori clar ne-am saturat!
Iata cateva momente ramase in arhiva Tvr, create de maestrul Dan Mihăescu:

date vineri, 25 ianuarie 2013

0 comentarii to “Citandu-l pe Radu Banciu: "Iata mortu' zilei"... Dan Mihaescu, creatorul show-urilor de alta data din Televiziunea Romana, dar si scriitorul unor momente de umor pentru show-ul TV "Mondenii" si "In puii mei!"”

Leave a Reply:

LASA MESAJUL TAU AICI.
PENTRU O SIMPLITATE MAI MARE ALEGETI DIN LISTA MODUL "NUME / ADRESA URL"

STIRI MONDENE, SOCIALE, TOT CE ESTE IMPORTANT SI TE INTERESEAZA!