Chef cu 80 de invitaţi la nunta lui Firea cu Pandele

http://www.adevarul.ro/bbtcontent/clipping/ADVIMA20100906_0231/4.jpg
Fără mireasă furată, fără tăiere de tort cu foc de artificii şi fără dansul mirelui pe lângă aleasa lui care îşi arată jarteluţa. Nunta de duminică dintre vedeta Antenei 3, Gabriela Vrânceanu Firea, şi primarul din Voluntari, Florentin Pandele, a fost o petrecere decentă şi „potolită", între rude şi apropiaţii cuplului.

Gabriela Vrânceanu Firea s-a recăsătorit! Alesul ei este primarul din Voluntari, Florentin Pandele.

Cei doi s-au cununat civil în Antalya, la începutul lunii septembrie, iar duminică au făcut, departe de ochii curioşilor şi bine păziţi de orice fel de intruşi, cununia religioasă.

Au mers la o bisericuţă din Voluntari pe seară şi au primit binecuvântarea preotului. Surse din anturajul celor doi ne-au relatat că ei nu au arătat ca un cuplu clasic de miri.

Gabriela Vrânceanu nu a îmbrăcat rochia albă de mireasă, ci a ales o ţinută lila pal, o rochiţă cu corset, fără bretele, lungă până la glezne. Mirele a purtat costum negru şi cămaşă albă.

Singurul obiect care ducea cu gândul la nuntă era bucheţelul de trandafiri albi pe care mireasa l-a avut. Bine păzit de bodyguarzi, micul alai de rude şi prieteni a plecat spre locul unde a avut loc petrecerea: Clubul Generalilor.

Înainte de nuntă Florentin Pandele şi-a cerut iertare la mormântul părinţilor.

În curte, trandafirii albi care au ornat scările şi făcliile aprinse erau scăldate în lumina unor reflectoare roz şi bleu.

Au fost amenajate trei locaţii pentru cei aproximativ 80 de invitaţi: sala principală, unde au stat rudele şi prietenii, crama, unde au petrecut colegii de la UNPR ai mirelui, în frunte cu ministrul apărării, Gabriel Oprea, şi un cort pentru grătare.

Cei care doreau să stea la aer şi pofteau la mici sau friptură puteau să iasă şi să se bucure de vremea călduţă şi de mirosul îmbietor al unui purcel învârtit migălos la proţap.


Mihaela Tatu, la un pas de moarte într-un accident rutier

Prezentatoarea Antenei 2 Mihaela Tatu a scăpat cu viaţă ca prin minune dintr-un accident rutier în care a fost implicată recent.

Vedeta TV mărturiseşte că din acel moment nu-şi mai face planuri pentru viitor şi încearcă să fie cu zâmbetul pe buze în fiecare zi.

Mihaela Tatu a văzut moartea cu ochii în timpul unui accident, al cărei protagonistă a fost

"Evenimentele astea vin ca să schimbe ceva în viata ta şi să înveţi ceva din ele, dacă o faci bine, dacă nu, mai primeşti încă o lovitură şi mai puternică. După incidentul cu genunchiul, am mai primit o lecţie de viaţă într-un accident de maşina în care mă aflam cu fiica mea şi câinele meu, Gore. Pentru o fracţiune de secunda am simtit cum mă prăbuşesc, am fost aproape de sfârşit, dar, într-un mod miraculos, toţi trei am scăpat teferi, făra nicio zgârietură. De atunci nu-mi mai fac planuri de viitor şi sunt fericită", a declarat Mihaela Tatu pentru revista VIP.


Cel mai scump apartament din lume a fost vândut cu 305 milioane de dolari

Doi fraţi britanici au făcut afacerea vieţii, după ce au vândut cel mai scump apartament din istorie.

Foto simbol: Shutterstock
Dezvoltatorii Christian şi Nick Candy au obţinut nici mai mult, nici mai puţin de 305 de milioane de dolari pe un apartament luxos din Monaco. Cei doi au cumpărat apartamentul cu 14 milioane de dolari, în 2008, de la Lily Safra, al cărei soţ bancher, Edmond Safra, a murit acolo într-un incendiu provocat.

Cei doi britanici au investit în locuinţa care are are 5.334 de metri pătraţi şi se întinde pe două etaje, iar aceasta a ajuns să aibă 30 de camere de vis, un spa, un cinetograf, o bibliotecă şi două terase acoperite de copaci. Potrivit The New York Post, apartamentul a fost cumpărat de un şeic Orientul Mijlociu.

Nikita s-a mutat în casa Moculescu. Horia s-a dus la poliţie!

Nikita şi copilul ei s-a mutat acum patru zile în casa Moculescu, alături de Horia, Mariana şi Nidia. Ea este binevenită de către Mariana, însă Horia Moculescu nu o mai vrea în preajmă pe "Nikita din Romană"!

NikitaNidia MoculescuMariana Moculescu (foto stânga) are parte numai de momente neplăcute în ultima vreme. După ce a fost agresată de fostul soţ, Mariana a invitat-o să locuiască în "casa Moculescu", însă Horia Moculescu nu a fost de acord cu această mutare.

"S-a dus la poliţie, dar a primit o lecţie importantă când a aflat că nu o poate da afară pe Nikita din casă. Şi eu sunt proprietar pe această locuinţă de 140 de metri pătraţi, deci pot decide dacă Nikita şi copilul ei vor locui la noi. O respect pe Nikita, este o femeie care-şi iubeşte enorm copilul", a povestit Mariana Moculescu la emisiunea Acces Direct.

E prietenă bună cu Nikita

"Suntem prietene de foarte mult timp, ne-am cunoscut la diverse emisiuni, iar acum s-a oferit să mă ajute şi să locuiască la mine... mă va proteja de fostul meu soţ care m-a agresat", a mai spus Mariana despre Nikita, care a fost şi ea bătută de fostul iubit.

date marți, 14 septembrie 2010

0 comentarii to “SINTEZA ZILEI 14 SEPTEMBRIE”

Leave a Reply:

LASA MESAJUL TAU AICI.
PENTRU O SIMPLITATE MAI MARE ALEGETI DIN LISTA MODUL "NUME / ADRESA URL"

STIRI MONDENE, SOCIALE, TOT CE ESTE IMPORTANT SI TE INTERESEAZA!