Sandu Anghel, zis Bercea Mondialul, a fost prins în această seară în Sectorul 5 din Capitală şi va fi transferat la Tribunalul Olt, pentru a fi audiat de procurori. El fusese dat în consemn la frontieră, după ce, joi seară, şi-ar fi înjunghiat un nepot Ionuţ Anghel, în vârstă de 17 ani. Incidentul s-a petrecut în seara zilei de 17 februarie într-un bar din oraşul Drăgăneşti-Olt.


Bercea Mondialul, cel mai cunoscut interlop din judeţul Olt și finul fratelui președintelui, Mircea Băsescu, a fost reţinut de poliţişti pentru tentativă de omor după ce şi-a înjunghiat joi seară un nepot, Ionuţ Anghel, în vârstă de 17 ani.

Incidentul s-ar fi petrecut în seara zilei de 17 februarie într-un bar din oraşul Drăgăneşti-Olt unde mai mulţi tineri jucau biliard, printre ei aflându-se şi Ionuţ Anghel, fiul lui Vasile Anghel, zis “Amar”, fratele lui Bercea Mondialul. La un moment dat, în local ar fi intrat Bercea Mondialul, însoţit de alte câteva persoane, şi l-ar fi înjunghiat de mai multe ori în spate pe nepotul său cu un cuţit.


Tânărul a scăpat cu viaţă şi a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Craiova.

Fiul lui Bercea: ”Tata este acum plecat la Iaşi, la o rudă bolnavă şi de aceea nu a mers la Parchet”

Fiul lui Bercea, Laurenţiu Anghel, a declarat, pentru Agerpres, că verişorul său, Ionuţ Mercedes Anghel, a fost lovit cu cuţitul nu de tatal său, ci de fiul acestuia, Jenică Anghel, de 14 ani, care s-ar fi aflat în legitimă apărare.

El a adăugat că tatăl său se va prezenta la Parchet luni dimineaţă.

”Tata este acum plecat la Iaşi, la o rudă bolnavă şi de aceea nu a mers la Parchet. Dar i-a sunat pe poliţişti şi le-a spus că luni, la prima oră, se întoarce în Slatina şi atunci dimineaţa se va prezenta şi la audieri. Nu se ascunde pentru că nu are de ce. Cel care l-a lovit cu un cuţit pe verişorul Mercedes, adică pe Ionuţ Anghel, este fratele meu mai mic, Jenică Anghel, care are 14 ani. Jenică s-a dus în barul din Drăgăneşti să mă caute pe mine, dar eu nu eram acolo. În bar era Mercedes care a aruncat cu un cuţit în Jenică. Fratele meu a luat cuţitul şi l-a lovit pe Ionuţ Anghel. Se afla în legitimă apărare” a afirmat Laurenţiu Anghel, care a fost şi el implicat în mai multe conflicte în anii trecuţi.

date sâmbătă, 19 februarie 2011

0 comentarii to “Bercea Mondialul a fost prins în Sectorul 5”

Leave a Reply:

LASA MESAJUL TAU AICI.
PENTRU O SIMPLITATE MAI MARE ALEGETI DIN LISTA MODUL "NUME / ADRESA URL"

STIRI MONDENE, SOCIALE, TOT CE ESTE IMPORTANT SI TE INTERESEAZA!