LOCUL 1

Despre salariul Andreei Esca se vorbeşte de ani de zile. Chiar vedeta TV a spus că s-a născut o legendă despre câţi bani îi intră lunar în cont. Cu toate că nu s-a confirmat niciodată, mai multe persoane din cadrul Pro TV au afirmat că Andreea Esca primeşte un salariu de 40.000 de euro pe lună.

LOCUL 2

Se pare că poziţia a doua în top este ocupată de Ştefan Bănică, vedetă care face parte tot din trustul Media Pro.  Bănică jr. a primit, pentru că a prezentat emisiunea „Dansez pentru tine“, 25.000 de euro pe lună.
 

LOCUL 3

Salariul lui Dan Negru se ridică în prezent la 135.000 de euro pe sezon, ceea ce înseamnă că poate câştiga până la 270.000 de euro pe an, respectiv 22.500 de euro pe lună. Cu această sumă, vedeta de la Antena 1 se află pe locul al treilea în topul salariilor din televiziuni.
 

LOCUL 4

Locul al patrulea în top este ocupat de simpaticul Pavel Bartoş, care prezintă emisiunile „Românii au talent“ şi „Vocea României“.  Bartoş se pare că ar încasa lunar peste 15.000 de euro.
 

LOCUL 5

Cunoscutul realizator de la Antena 3 ar primi, potrivit „Reporter virtual“, 10.000 de euro pentru emisiunea „În gura presei“ şi 2.000 de euro pentru emisiunea de la Radio Zu. Cu toate acestea, Mircea Badea a afirmat că salariul său lunar depăşeşte 12.000 de euro.


LOCUL 6

Cei doi matinali de la Antena 1 primesc fiecare, lunar, câte 10.000 de euro. Cum nu puteam să-i despărţim, deoarece realizează aceeaşi emisiune şi se ştiu de la vârsta de doi ani, i-am plasat pe Răzvan şi Dani pe locul al şaselea.
 

LOCUL 7

Locul 7 în acest clasament este ocupat de Mădălin Ionescu. Potrivit evz.ro, vedeta de la Kanal D are un salariu lunar de 8.000 de euro.
 

LOCUL 8

Trustul Intact îi plăteşte lui Mihai Morar nu mai puţin de 6.000 de euro pe lună. Prezentatorul este remunerat cu această sumă datorită prestaţiei de la emisiunea „Răi da' buni“ şi de la Radio Zu.


LOCUL 9

Aşa cum era de aşteptat, scandalul din ultimele zile cauzat de batjocorirea Ioanei Tufaru a făcut ca mai mulţi cârcotaşi să facă public salariul Simonei Gherghe. Potrivit ziarului „Libertatea“, vedeta ar încasa lunar 5.200 de euro.
 

LOCUL 10

Deşi are o emisiune săptămânală, „D-paparazzi“, Adelina Pestriţu încasează, de la Kanal D, nu mai puţin de 4.000 de euro pe lună. Cu toate că nu este o sumă foarte mică, ţinând cont că salariul mediu în România este de aproximativ 300 de euro, Adelina ocupă locul 10 în topul salariilor vedetelor tv.

(sursa: Click.ro)

date luni, 11 februarie 2013

0 comentarii to “Topul celor mai platite vedete din televiziune!”

Leave a Reply:

LASA MESAJUL TAU AICI.
PENTRU O SIMPLITATE MAI MARE ALEGETI DIN LISTA MODUL "NUME / ADRESA URL"

STIRI MONDENE, SOCIALE, TOT CE ESTE IMPORTANT SI TE INTERESEAZA!