Solista va participa la selecţia naţională a competiţiei europene cu piesa „Spinning, piesa pe care o puteti asculta in exclusivitate aici:

Ce scrie publicatia Click despre revenirea artistei: "Trei ani petrecuţi în afara scenei au fost pentru Elena Cârstea o eternitate. Solista nu a încetat să lucreze la noi piese, deşi operaţia dificilă pe care a suferit-o în 2009 a ţinut-o departe de lumina reflectoarelor. Acum, Elena Cârstea are o nouă melodie, compusă special pentru cea mai cunoscută competiţie muzicală europeană, Eurovision.
„Spinning” este piesa în limba engleză cu care Elena Cârstea vrea să reprezinte România la Eurovision 2013, competiţie care anul acesta are loc în oraşul suedez Malmo. Pentru a ajunge acolo, însă, cântăreaţa trebuie să treacă de preselecţia naţională, care se desfăşoară în mai multe etape, în mai multe localităţi din ţară. Piesele înscrise în competiţia naţională vor fi ascultate de juriu la 6 februarie - în Iaşi, la 8 februarie - în Cluj, la 10 februarie - în Timişoara, la 12 februarie - în Craiova şi la 14 februarie - în Bucureşti. Finala naţională va avea loc la 9 martie 2013, când va fi stabilită piesa care va reprezenta România la Eurovision.
Contactată de Click!, Elena Cârstea a declarat că se întoarce în ţară din mai multe motive. În primul rând fiindcă îi e foarte dor de mama ei, care este bolnavă. Apoi fiindcă îi lipsesc prietenii de aici şi pentru că vrea să urce din nou pe o scenă din România ca să cânte această melodie în care a investit multă dragoste.
Elena Cârstea locuieşte din 2006 în Statele Unite ale Americii, unde s-a căsătorit cu omul de afaceri Glenn Muttart. Cei doi au două fete, Adriana şi Sanda, ambele înfiate."

http://www.libertatea.ro/typo3temp/pics/elena-carstea-eurovision_2_ce758dada2.jpg

date miercuri, 13 februarie 2013

0 comentarii to “Elena Carstea a revenit in Romania pentru selectia Eurovision 2013... Cum arata artista si cu ce piesa interesanta ne surprinde?”

Leave a Reply:

LASA MESAJUL TAU AICI.
PENTRU O SIMPLITATE MAI MARE ALEGETI DIN LISTA MODUL "NUME / ADRESA URL"

STIRI MONDENE, SOCIALE, TOT CE ESTE IMPORTANT SI TE INTERESEAZA!