Starea de sanatate a lui Adrian Sobaru, omul care a recurs la un protest extrem in Parlament, este buna si nu prezinta niciun risc. El a marturisit medicilor ca "regreta cele intamplate".
IMAGINI SOCANTE! VEZI CUM S-A ARUNCAT!

Medicul Catalin Carstoiu de la Spitalul Universitar a prezentat in aceasta dimineata ultimele informatii legate de starea de sanatate a lui Adrian Sobaru.

El a declarat ca diagnosticul nu s-a schimbat cu absolut nimic fata de ziua anterioara, iar Sobaru este "constient si cooperant".

"Am avut o discutie admirabila in dimineata aceasta. Omul doreste sa fie linistit in spital, sa-si rezolve problemele de sanatate si sa treaca peste ceea ce se va intampla in urmatoarele zile" - a spus medicul de la Spitalul Universitar.

De altfel, Catalin Carstoiu a tinut sa sublinieze faptul ca acestea este "ultimul buletin de presa" pe care il mai ofera medicii de la Universitar, pentru ca, de acum inainte, nu are ce sa se mai intample rau in privinta starii de sanatate a lui Sobaru.

El este in afara oricarui pericol si nu prezinta niciun risc vital.

Adrian Sobaru va suferi insa o interventie chirurgicala, probabil la inceputul saptamanii viitoare, in conditiile in care el are fracturi la nivelul oaselor frontale, nasului si globilor oculari.

In aceasta dimineata, el a inceput si o evaluare psihologica, "in contextul in care pacientul are nevoie de suportul celor dragi", a spus Carstoiu.

Intrebat de jurnalisti daca Sobaru a spus ca ii pare rau de cele intamplate, medicul a confirmat: "Da, da ..da. Familia a inteles ca trebuie sa-i fie aproape. Maine o sa aiba un meniu tipic zilei de Craciun, deci lucrurile sunt, zic eu, in parametri normali."

"Deci regreta cele intamplate?" - au intrebat ziaristii. "Da, da .. da, asta cu siguranta", a raspuns doctorul Carstoiu.

El a mai precizat ca, peste aproximativ o saptamana, spera sa-l vada pe Adrian Sobaru iesind din curtea Spitalului Universitar.

date vineri, 24 decembrie 2010

0 comentarii to “Barbatul care a sarit de la balconul din Parlament: Regret cele intamplate”

Leave a Reply:

LASA MESAJUL TAU AICI.
PENTRU O SIMPLITATE MAI MARE ALEGETI DIN LISTA MODUL "NUME / ADRESA URL"

STIRI MONDENE, SOCIALE, TOT CE ESTE IMPORTANT SI TE INTERESEAZA!