http://www.click.ro/bbtcontent/clipping/CLIIMA20101208_0031/5.jpg

Prezentatorul emsiunii "Bugetul Meu" de pe TVR2, Patric Petre Marin, şi-a pierdut viaţa miercuri dimineaţă într-un accident rutier petrecut pe DN1, la ieşirea din localitatea ilfoveană Săftica, au declarat oficiali ai poliţiei Ilfov.

În accident a fost grav rănit şi Constantin Trifu, operator al televiziunii naţionale, potrivit Realitatea.

Încă două persoane au fost rănite în accident. Potrivit poliţiei rutiere, accidentul s-a petrecut în jurul orei 8.20.

Primele cercetări arată că şoferul unui Logan care se deplasa pe DN1 către Bucureşti a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a intrat pe contrasens şi a acroşat două autoturisme, o Skoda şi o Dacia break, care circulau regulamentar.

Patric Petre Marin se afla în Dacia break, care a fost lovită frontal. Şoferul, Constantin Trifu, operator al TVR, a fost rănit grav, iar realizatorul, care se afla pe scaunul din dreapta, a decedat. Cei doi mergeau la o filmare, potrivit colegilor.

Alte două persoane, aflate în Logan şi respectiv Skoda, au fost rănite. Patric Petre Marin, născut la 10 mai 1956, a debutat ca actor la Teatrul L.S. Bulandra, a fost actor şi director adjunct la Teatrul Mic. A acceptat să lucreze în televiziune, pentru că, spunea el, "toţi lucrăm într-un fel de televiziune; azi nimic nu se mai poate concepe fără televiziune". Colabora cu TVR din 1995.

Potrivit prezentării pe care i-o face site-ul TVR la rubrica "Vedete", chiar dacă are diplomă şi experienţă de inginer energetician, Patric a visat încă din copilărie să devină actor, motiv pentru care a absolvit Academia de Teatru şi Film, promoţia 1991. Era căsătorit cu actriţa Dana Tapalagă şi au împreună trei băieţi.

date miercuri, 8 decembrie 2010

2 comentarii to “8 Decembrie 2010: Prezentatorul emsiunii "Bugetul Meu" de pe TVR2, Patric Petre Marin a decedat”

  1. Nicoleta
    8 decembrie 2010 la 19:41

    Avea o emisiune foarte interesanta, deosebita fata de ce se petrece acum la TV si dansul avea mult talent in a povesti si prezenta intr-un mod cald si apropiat telespectatorilor. O mare pierdere!

    Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!

  1. Florin
    8 decembrie 2010 la 19:43

    pacat,un om de valoare,Dumnezeu sal ierte

Leave a Reply:

LASA MESAJUL TAU AICI.
PENTRU O SIMPLITATE MAI MARE ALEGETI DIN LISTA MODUL "NUME / ADRESA URL"

STIRI MONDENE, SOCIALE, TOT CE ESTE IMPORTANT SI TE INTERESEAZA!