SENZATIONALUL ADEVARAT!
Nicio cale de împăcare între Mariana Moculescu şi fostul său soţ, certurile degerând mai departe. Luni seară, în cadrul emisiunii Acces Direct, l-a luat la palme pe Marian Niculescu.

Cuvinte grele s-au aruncat în platoul de filmare al emisiunii luni seară între cei doi foşti soţi, iar într-un moment în care Mariana Moculescu nu s-a mai putut abţine i-a dat o palmă peste faţă bărbatului: "Porc mistreţ! Securistule! Cămătarule! Cerşetorule!", i-a spus Mariana fostului soţ, el răspunzându-i cu cuvinte la fel de urâte: "Proasto! Eşti o panaramă, o descreierată". Discuţiile dintre cei doi au continuat apoi din locuri diferite - Mariana în platou, iar el în culise.

"Am cele mai bune relaţii de familie cu Nidia Moculescu şi cu Horia Moculescu! Boala ei este că pleacă din acea casă şi că Nidia scapă de ea. Cel mai mare rău pe care l-am făcut vreodată Nidiei şi lui Horia a fost că am luptat ca Mariana să intre în casa acelui om. Îmi rup gâtul acum că am făcut acest lucru", a declarat Niculescu.

Mariana Moculescu: "Fostul sot imi saruta fiica pe gura"
Mariana Moculescu isi acuza fostul sot, Marian Niculescu, ca o privea pe Nidia cu alti ochi si ca obisnuia sa o sarute pe gura, indecent.
Marian Niculescu este contrariat de aceste acuzatii si la randul lui aminteste ca Mariana ii striga Nidiei ca se intalneste cu el pentru a face sex pe bani.
Se pare că de această dată, supărarea Marianei Moculescu a pornit de la faptul că bărbatul ar fi fost postat câteva filmuleţe pe Internet, în care ea apare goală.

date luni, 17 ianuarie 2011

0 comentarii to “16 Ianuarie 2011:Mariana Moculescu l-a luat la bătaie pe fostul soţ Marian Niculescu”

Leave a Reply:

LASA MESAJUL TAU AICI.
PENTRU O SIMPLITATE MAI MARE ALEGETI DIN LISTA MODUL "NUME / ADRESA URL"

STIRI MONDENE, SOCIALE, TOT CE ESTE IMPORTANT SI TE INTERESEAZA!