Inainte de reintrarea in grila a matinalului "Neatza cu Razvan si Dani", dupa vacanta de iarna, concedierea Danielei Crudu din functia de asistenta TV parea iminenta.

Pe acea vreme...
http://www.cancan.ro//usr/imagini/2011/01/18/366282-xx_shot0329_-jpg.jpg
Acum, Daniela Crudu si Bianca colege la un Show Pacatos.
http://www.cancan.ro//usr/imagini/2011/01/18/366283-xx_shot0638_-jpg.jpg
Sanctiunea se cerea dupa ce bruneta i-a tarat pe Razvan Simion si pe producatoarea emisiunii in scandal, scriindu-i lui Leo de la Strehaia, intr-un SMS, ca i-a mituit cu banii de la el pentru a nu o da afara. Luni insa show-ul a debutat cu o surpriza. Zambitoare si decoltata, bruneta a intrat in platou alaturi de Razvan si Dani si si-a facut treaba cum a putut ea mai bine. Cu toate acestea, tensiunea din sanul echipei era evidenta. Fara sa tina cont ca sunt in direct, Razvan a taxat-o pe Daniela de cate ori a avut ocazia. Prezentatorul a intampinat-o fara ospitalitate, aruncandu-i remarca: "Ce cauti tu aici, poate te incurcam!". Atacurile au continuat pe tot parcursul emisiunii, iar Daniela le-a incasat fara sa-si permita sa dea replica. A doua zi, matinalul a debutat cu un anunt. Razvan si Dani si-au instiintat scurt si sec telespectatorii ca Daniela Crudu nu mai lucreaza cu ei.

Desi, oficial, despartirea s-a produs in termeni civilizati, se pare ca Razvan a avut un ultim atac, dur, la adresa Danielei, in culise. Intr-o ultima incercare de reconciliere, bruneta a vrut sa-l imbuneze, servindu-i o serie de scuze patetice, care nu au facut decat sa inrautateasca lucrurile. Un martor ocular ne-a dezvaluit faptul ca, evident dezamagit, ca, de altfel, si restul echipei, Razvan i-a retezat elanul cu o replica acida: "Mars, ma, de-aici!". Acestea au fost ultimele cuvinte pe care Simion i le-a adresat fostei sale colege, nelasand loc de impacare. Si, cu toate acestea, Daniela nu ramane pe drumuri. De luni, aceasta va imparti scaunul cu Bianca Dragusanu, ca asistenta TV in cadrul emisiunii lui Dan Capatos.

date miercuri, 19 ianuarie 2011

0 comentarii to “20 Ianuarie 2011 Au zburat-o pe Daniela Crudu de la matinal”

Leave a Reply:

LASA MESAJUL TAU AICI.
PENTRU O SIMPLITATE MAI MARE ALEGETI DIN LISTA MODUL "NUME / ADRESA URL"

STIRI MONDENE, SOCIALE, TOT CE ESTE IMPORTANT SI TE INTERESEAZA!